Byggspektra

Om oss


Vi har en lång och bred erfarenhet av byggbranschen och ett starkt intresse för arkitektur och design. Som vårt namn antyder så jobbar vi i olika spektrum av byggbranschen - med både interiöra och exteriöra projekt.

Byggspektra Hus & Designprojekt AB är byggbolag i Örebro som levererar villor och radhus, utformade enligt kundens önskemål. Bolaget utför även byggentreprenadtjänster inom nybyggnationer, renoveringar och tillbyggnader till olika aktörer på byggmarknaden, kommuner, företag och privatpersoner.

Bolaget har sitt ursprung ur enskild byggfirma med mer än 15 år erfarenhet från nybyggnationer, husrenoveringar och bygginstallationer. Med god kompetens, högt ansvarstagande och trygga samarbetsrelationer, erbjuder vi våra kunder kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar med optimerade boendekostnader, funktion och levnadskvalitet.

Vårt fokus ligger i bra lösningar, hög kvalitetsfinish, kreativ höjd och nöjda kunder!

Bolaget innehar certifikat från Bygg Keramik Rådet ”Behörig våtrum” samt är medlem i PER, Plattsättnings Entreprenörs Riksförbund.

Vår filosofi

Med hög kreativ nivå genomför vi projektbaserade uppdrag för våra kunders olika affärsidéer och visioner. Det genererar värde och konkurrensfördelar.

Vi kombinerar kreativt nytänkande med kvalitativ byggfinish, nydesignade inredningsprodukter och trevliga vistelsemiljöer.

Vår intention är att genom stolt utfört arbete omvandla kunders önskemål till drömprojekt. Kunden ska kunna lita på oss hela vägen från projektstart till avslut.

Från drömmar till verklighet

Välkommen att boka ett möte med oss för att gå igenom dina önskemål, frågor, funderingar och byggbudget!